Κλοουν πάρτυ!


Ο κλόουν Μαρουλής έρχεται στο πάρτυ σας! καλέστε στα 694 4284415 - 210 86 24594

Η διοργάνωση ενός επιτυχημένου παιδικού πάρτυ , επιβάλλει την παρουσία ενός πολύ καλού κλόουν ή και περισσοτέρων clowns, οι οποίοι θα κλέψουν την παράσταση και θα ανεβάσουν την διασκέδαση του παιδικού πάρτυ στα ύψη αφήνοντας μικρούς και μεγάλους ευχαριστημένους, καθώς η γιορτή σας θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη τους.

Οι clowns που εργάζονται στην partyideas έχουν μεγάλη εμπειρία στα παιδικά πάρτυ, καθώς γνωρίζουν τις ανάγκες των παιδιών για διασκέδαση και παιχνίδι. Οι κλόουν μας σίγουρα θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των παιδιών σε υψηλό επίπεδο χωρίς να βαρεθούν και έτσι το πάρτυ σας δεν θα θεωρηθεί καθόλου βαρετό.

                                        κλοουν για παιδικα παρτυ

Η partyideas διαθέτει κλόουν που θα ξεσηκώσουν τα παιδιά με αστεία ανέκδοτα και κωμικές ιστορίες και θα τους κάνουν να σκάσουν στα γέλια με αστείες γκριμάτσες και εκφράσεις, αλλά και θα τους διηγηθούν φανταστικές ιστορίες και μαγικά παραμύθια που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον τους αμείωτο κάνοντας το πάρτυ σας μια πραγματικά ευχάριστη γιορτή.

Για μεγαλύτερη επιτυχία στο πάρτυ σας θα μπορούσατε να κλείσετε δύο κλόουν ή ακόμα και τρεις κλόουν ανάλογα πάντα με τον αριθμό των παιδιών που συμμετέχουν στο πάρτυ.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την partyideas, για να διοργανώσουμε ένα τέλειο κλόουν πάρτυ!