Μάγοι

Οι ταχυδακτυλουργοί και οι μάγοι στο πάρτυ σας, θα δημιουργήσουν μαγικές εικόνες στους μικρούς μπόμπιρες, που θα ενθουσιαστούν με τα μαγικά κόλπα που θα τους κάνουν οι μάγοι μας, όπως οι εξαφανίσεις αντικειμένων, καθώς και άλλα μαγικά τρικ.

Οι μάγοι ιστορικά ως διασκεδαστές, υπάρχουν ακόμη από την αρχαιότητα. Κάθε βασιλιάς για να διασκεδάσει ο ίδιος αλλά και οι οικείοι του είχε πάντα ένα μάγο στην αυλή του, δηλαδή ένα ταχυδακτυλουργό όπως τον ονομάζουμε σήμερα.

Οι μάγοι και οι ταχυδακτυλουργοί συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να συνεπάρουν μικρούς και μεγάλους με τα απίστευτα μαγικά κόλπα τους, που οφείλονται όχι σε σκοτεινές δυνάμεις που επικαλούνται , αλλά στις τρομερές ταχυδακτυλουργικές τους ιδιότητες, όπως η οφθαλμαπάτη, η ταχύτητα των χεριών και οι ειδικές ταχυδακτυλουργικές συσκευές που διαθέτουν.

Στη παρέα μας υπάρχουν αρκετοί μάγοι, και είναι ο μάγος Όναρ, ο μάγος Τζόνι και ο μάγος Σανκάρα, που μπορείτε να τους καλέσετε στο πάρτυ σας και με τα μαγικά κόλπα τους να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με το παιδί σας και τους καλεσμένους του.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να έρθουν οι ταχυδακτυλουργοί μας στο πάρτυ σας.